Diensten

Onze diensten waar wij GESPECIALISEERD in zijn

Bekijk hier onze reviews of beoordeel ons zelf

Score

Nu voor de 2e keer bij ons geweest! Erg blij met de resultaten.. super strak en goede service!!!

R. Leemans
Stucwerk in Grootebroek
Score

Ontzettend tevreden. Knap stucwerk, fijne communicatie en erg flexibel. Na flink wat verbouwen moesten er hele geulen worden weggewerkt en velen hoeken. Alles ziet er tiptop uit. Rick heeft ons enorm geholpen!

Sam
Wegwerken oneffenheden in Middelie
Score

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden door Rick! Hij denkt mee, komt met oplossingen, is eerlijk en betrouwbaar. Een gezellige, harde werker! Het ziet er strak uit inclusief de onhandige hoekjes en rottige stukken. Hij heeft twee keer, een voor ons huis, grote opdracht gehad. Alles is strak gestuuct. Beneden ook een sierlijst op het plafond, wat erg netjes is geworden. Ook voor herstel werkzaamheden wilde hij ons graag helpen (schade door mijzelf veroorzaakt tijdens verbouwing). Beneden het plafond laten spuiten door een collega van Rick, wat ook goed is gegaan. Alles bij elkaar echt top! Ga zo door!

Anne
Stucwerk in Koog aan de Zaan
Score

Rick is een iemand die kwaliteit hoog op zijn lijstje heeft staan! Snel reageert en zijn afspraken nakomt!

Michiel
Stucadoor in Noord-Scharwoude
Score

Bij ons de woonkamer en keuken gestuced, super netjes en strak gedaan. Na veel rond bellen was hij de enige die tijd voor ons vrij kon maken. Vriendelijk en netjes! Bedankt voor je snelle en mooie stucwerk. Zeker een aanrader!

Joyce en Sander
Woonkamer en keuken gestuced in Opmeer